Beerpong XXL

Beerpong XXL

Onze prijs: € 100.00

Mega Beer Pong spel

Maak je tegenstander in met bierpong! Misschien ben je er al mee bekend of heb je het eerder gespeeld, maar dit is niet zomaar een beer pong spel. Met Beer Pong XXL van Springze Sprinkussen Verhuur speel je bierpong levensgroot. De beer pong bekers zijn bijna een meter hoog en in plaats van een pingpongbal speel je met een grote bal. Mega beer pong is een spel waar jij en je gezelschap het nog een lange tijd over zullen hebben!

Beer Pong XXL!

‘Mega Beer Pong XXL’ is te huur bij Springze.nl. Het spel bestaat uit mega beer pong bekers en een bal. De grote beer pong bekers (zo groot als tonnen) worden gevuld met water. Het doel van het spel? De bal in de beer pong bekers van de tegenstander krijgen. Zo speel je de bekers weg en het team die dat het snelste doet wint! De naam bierpong zegt het al, het heeft te maken met het drinken van bier. Maar dit kan natuurlijk ook gespeeld worden met andere dranken, zo kan iedereen van jong tot oud meedoen!

Let’s Play Beer Pong XXL

Het beer pong spel wordt staand gespeeld. Twee teams zetten een gelijk aantal (6), gevulde beer pong bekers lijnrecht tegenover elkaar. Deze mega beer pong bekers (tonnen) zijn uiteraard niet gevuld met bier, maar 3/4 gevuld met water. Aan de zijlijn staan gevulde glazen. Het doel is om de bal vanaf een afstand in de mega beer pong bekers van de tegenstander te gooien, ketsen, slaan, stuiteren etc. Gaat de bal in de beerpong beker van de tegenstander? Dan moeten zij de inhoud van een van de gevulde glazen aan de zijlijn in een teug achterover slaan. Bij bierpong heeft het team dat als eerste zonder bier, of een andere (alcoholvrije) drank zit, verloren en moet de resterende volle bekers van de tegenstander opdrinken.

Megaa Beer Pong huren

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om Beer Pong XXL met je vrienden of familie te proberen? Klik dan op ‘reserveer nu’ en vraag een offerte aan. Ben je benieuwd naar andere spellen? Kijk dan naar ons assortiment op onze site!

Toevoegen Favoriet
 • Goed om te weten!
 • Bezorging
 • Betaling
 • Video
 • De kosten voor het bezorgen van SPRINGKUSSENS, SPELLEN en OPBLAASFIGUREN en overige producten zijn als volgt:

  Plaats Kosten
  Swalmen € 15,00
  Reuver € 20,00
  Beesel € 20,00
  Roermond € 20,00
  Herten € 25,00
  Overige plaatsen € 15,00 + € 0,80 per gereden KM

   

  De bezorgkosten en ondersteuning voor het opbouwen van de SPELKUSSENS bedragen € 40,-. Daarnaast berekenen wij € 0,80 per gereden km.

  Voor het bezorgen van meerdere producten wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.

  Voor het bezorgen en opbouwen van TENTEN en PODIUM zijn de kosten op aanvraag.

   

 • Na ontvangst van een getekende huurovereenkomst en na de betaling van € 50,00 borg ontvangt u van ons per e-mail een digitale factuur voor de betaling van de totale huursom. Omdat de borg terugbetaald wordt, wanneer alles na onze tevredenheid retour is, zal over de borg geen factuur worden verzonden. Het factuurbedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement op onze rekening te staan, of u betaald contant bij levering.

  HELAAS IS PINNEN OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK !!!!

 • De video voor dit product is nog niet gemaakt. We hopen deze op korte termijn te kunnen toevoegen.