Multifun Duck met plonsbad

Multifun Duck met plonsbad

Onze prijs: € 170.00

Deze multifun geeft oneindig veel speelplezier op uw feest. Het kleurrijke kussen springt eruit met de vriendelijke Duck bovenop. Er passen ongeveer 10 á 15 kinderen tegelijkertijd op het kussen. Dit springkussen biedt kinderen diverse manieren om zich te vermaken. Naast springen in het springgedeelte kunnen kinderen aan de linker zijde er ook vanaf glijden. Ook zitten er in het kussen diverse speelattributen om mee te spelen. Voel je als een echte survivaler en sluip door de diverse obstakels heen. Omdat de attractie een vast dak heeft zijn de kinderen optimaal tegen de zon beschermd. Ook boven het glijbaan gedeelte zit een luchtig dak. Is het heerlijk weer en hebben de kinderen het warm van het springen dan kunnen ze zo in het heerlijke water glijden voor een verkoele plons door het plonsbad ervoor te plaatsen.

 

Dit biedt ook veiligheid voor kleine klimmers, het wordt ze zeer moeilijk gemaakt om er overheen te klimmen waardoor de kans op ongelukken verkleind wordt.

 

Laat uw kinderen kennis maken met deze vrolijke eend, en huur deze stoere Duck!

Toevoegen Favoriet
 • Goed om te weten!
 • Bezorging
 • Betaling
 • Video
 • Lengte5.10 m.
  Breedte8.60 m.
  Hoogte4.00 m.
 • De kosten voor het bezorgen van SPRINGKUSSENS, SPELLEN en OPBLAASFIGUREN en overige producten zijn als volgt:

  Plaats Kosten
  Swalmen € 15,00
  Reuver € 20,00
  Beesel € 20,00
  Roermond € 20,00
  Herten € 25,00
  Overige plaatsen € 15,00 + € 0,80 per gereden KM

   

  De bezorgkosten en ondersteuning voor het opbouwen van de SPELKUSSENS bedragen € 40,-. Daarnaast berekenen wij € 0,80 per gereden km.

  Voor het bezorgen van meerdere producten wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.

  Voor het bezorgen en opbouwen van TENTEN en PODIUM zijn de kosten op aanvraag.

   

 • Na ontvangst van een getekende huurovereenkomst en na de betaling van € 50,00 borg ontvangt u van ons per e-mail een digitale factuur voor de betaling van de totale huursom. Omdat de borg terugbetaald wordt, wanneer alles na onze tevredenheid retour is, zal over de borg geen factuur worden verzonden. Het factuurbedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement op onze rekening te staan, of u betaald contant bij levering.

  HELAAS IS PINNEN OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK !!!!

 • De video voor dit product is nog niet gemaakt. We hopen deze op korte termijn te kunnen toevoegen.