Rode loper paaltjes

Rode loper paaltjes

Onze prijs: € 35.00

Rode Loper paaltjes

Wil je jouw gasten enthousiast onthalen door middel van een loper met luxe goudkleurige afzet paaltjes ?  Combineer fraaie afzetpalen met luxe koorden met deze rode  en je gasten krijgen een entree die ze nooit meer zullen vergeten. Geschikt voor iedereen die zijn/haar gasten een glamerous walk of fame gevoel wilt geven.

Deze afzetpalen combinatie met een rode  loper, zijn uitermate geschikt voor openingen. Opening van winkels, restaurants, occasion dealers, open dagen, bruiloft, gala feesten en nog veel meer gelegenheden natuurlijk. 

Set van 6 goudkleurige paaltjes met 4 luxe rode koorden kosten €35,00 extra paaltjes en extra koorden zijn beschikbaar op aanvraag.

Toevoegen Favoriet
 • Goed om te weten!
 • Bezorging
 • Betaling
 • Video
 • De kosten voor het bezorgen van SPRINGKUSSENS, SPELLEN en OPBLAASFIGUREN en overige producten zijn als volgt:

  Plaats Kosten
  Swalmen € 15,00
  Reuver € 20,00
  Beesel € 20,00
  Roermond € 20,00
  Herten € 25,00
  Overige plaatsen € 15,00 + € 0,80 per gereden KM

   

  De bezorgkosten en ondersteuning voor het opbouwen van de SPELKUSSENS bedragen € 40,-. Daarnaast berekenen wij € 0,80 per gereden km.

  Voor het bezorgen van meerdere producten wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.

  Voor het bezorgen en opbouwen van TENTEN en PODIUM zijn de kosten op aanvraag.

   

 • Na ontvangst van een getekende huurovereenkomst en na de betaling van € 50,00 borg ontvangt u van ons per e-mail een digitale factuur voor de betaling van de totale huursom. Omdat de borg terugbetaald wordt, wanneer alles na onze tevredenheid retour is, zal over de borg geen factuur worden verzonden. Het factuurbedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement op onze rekening te staan, of u betaald contant bij levering.

  HELAAS IS PINNEN OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK !!!!

 • De video voor dit product is nog niet gemaakt. We hopen deze op korte termijn te kunnen toevoegen.