Abraham op vat

Abraham op vat

Onze prijs: € 40.00

Heeft u in de familie iemand die de leeftijd van 50 behaald, huur dan nu een geweldige opblaasbare Abraham of Sarah.  De Sarah of Abraham op wijnvat is zeer gemakkelijk op te zetten. Dit neemt niet meer dan 10 minuten in beslag. 

De Sarah is ook samen met Abraham te huur voor het vieren van bijvoorbeeld een 25, 40, 50 of 60 jarig huwelijk.   

Is er iemand in uw kennissenkring 30 of 40 jaar geworden, dan kunt u de Sarah of Abraham natuurlijk ook huren met een 30 of 40 jaar rozet. Dit kan natuurlijk ook met 60 of 65 jaar

Zeer makkelijk zelf neer te zetten. Het geleverde pakket bestaat uit de Abraham op vat of Sarah op vat, een blower en vier grondpennen.

In de opbergzak zit een duidelijke beschrijving maar wij kunnen u op voorhand zeggen dat het bij normale situaties in tien minuten staat. Het pakket wordt geleverd in een grote tas die in elke auto te vervoeren is.

Toevoegen Favoriet
 • Goed om te weten!
 • Bezorging
 • Betaling
 • Video
 • De kosten voor het bezorgen van SPRINGKUSSENS, SPELLEN en OPBLAASFIGUREN en overige producten zijn als volgt:

  Plaats Kosten
  Swalmen € 15,00
  Reuver € 20,00
  Beesel € 20,00
  Roermond € 20,00
  Herten € 25,00
  Overige plaatsen € 15,00 + € 0,60 per gereden KM

   

  De bezorgkosten en ondersteuning voor het opbouwen van de SPELKUSSENS bedragen € 40,-. Daarnaast berekenen wij € 0,60 per gereden km.

  Voor het bezorgen van meerdere producten wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.

  Voor het bezorgen en opbouwen van TENTEN en PODIUM zijn de kosten op aanvraag.

   

 • Na ontvangst van een getekende huurovereenkomst en na de betaling van € 50,00 borg ontvangt u van ons per e-mail een digitale factuur voor de betaling van de totale huursom. Omdat de borg terugbetaald wordt, wanneer alles na onze tevredenheid retour is, zal over de borg geen factuur worden verzonden. Het factuurbedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement op onze rekening te staan, of u betaald contant bij levering.

  HELAAS IS PINNEN OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK !!!!

 • De video voor dit product is nog niet gemaakt. We hopen deze op korte termijn te kunnen toevoegen.