Pipe-Lines

Pipe-Lines

Onze prijs: € 320.00

Deze spectaculaire attractie is een stormbaan voor echte doorzetters en is exclusief te huur bij Springze Sprinkussen Verhuur. Wil jij een uniek luchtkussen huren voor je feestje of zeskamp? Dan is Pipe-Lines de juiste attractie! Deze knaller geeft uitdaging en speelplezier voor jong en oud. Durf jij je een weg te banen door deze ondergrondse baan en ben jij vlugger dan de tegenstander?
Springze Sprinkussen Verhuur heeft het nog een tandje uitdagender gemaakt. In onze nieuwe attractie moet je van tunnel naar tunnel en van het ene obstakel naar de andere! In de Pipe-Lines ben je net ondergronds aan het survivallen. Op dit luchtkussen kun je jouw survival skills pas echt laten zien. Durf jij door de ondergrondse pijpen te kruipen en te ontsnappen?

Toevoegen Favoriet
 • Goed om te weten!
 • Bezorging
 • Betaling
 • Video
 • Lengte0.20 m.
  Breedte0.04 m.
  Hoogte0.05 m.
  Vermogen2200 W.
  Blowers2 ×
  Assistentie4 personen
  Opbouwtijd30 min.
 • De kosten voor het bezorgen van SPRINGKUSSENS, SPELLEN en OPBLAASFIGUREN en overige producten zijn als volgt:

  Plaats Kosten
  Swalmen € 15,00
  Reuver € 20,00
  Beesel € 20,00
  Roermond € 20,00
  Herten € 25,00
  Overige plaatsen € 15,00 + € 0,80 per gereden KM

   

  De bezorgkosten en ondersteuning voor het opbouwen van de SPELKUSSENS bedragen € 40,-. Daarnaast berekenen wij € 0,80 per gereden km.

  Voor het bezorgen van meerdere producten wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.

  Voor het bezorgen en opbouwen van TENTEN en PODIUM zijn de kosten op aanvraag.

   

 • Na ontvangst van een getekende huurovereenkomst en na de betaling van € 50,00 borg ontvangt u van ons per e-mail een digitale factuur voor de betaling van de totale huursom. Omdat de borg terugbetaald wordt, wanneer alles na onze tevredenheid retour is, zal over de borg geen factuur worden verzonden. Het factuurbedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement op onze rekening te staan, of u betaald contant bij levering.

  HELAAS IS PINNEN OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK !!!!

 • De video voor dit product is nog niet gemaakt. We hopen deze op korte termijn te kunnen toevoegen.