Ballon

Ballon

Onze prijs: € 100.00

Uw feest kan niet meer stuk met een té gek balon springkussen! In de alle knalkleuren die je maar kan voorstellen is het een vrolijke toevoeging aan uw evenement.

Compacte springkussen Ballon

Niet iedereen beschikt over een grote plaats om een springkussen te plaatsen, maar daarvoor biedt het springkussen Ballon de oplossing! Ook op uw oprit of in kleine tuin is er plek voor deze attractie.

Natuurlijk zijn deze compacte kanjers te huren voor een net zo compact prijsje!

Altijd springen

Ondanks dat hij klein(er) van stuk is doet hij zeker niet af aan het speelplezier. Hij is zeer geschikt voor het zonnige weertype Bij regen wordt je nat doordat er geen dak bovenop de Ballon zit. Ook biedt het kleine springers een makkelijke opstap op het springkussen. Door de stevige wanden en de solide basis is hij veilig voor ieder kind dat een sprong wil wagen. Geef kinderen een onvergetelijke dag en huur dit kleurrijke springkussen!

Toevoegen Favoriet
 • Goed om te weten!
 • Bezorging
 • Betaling
 • Video
 • Lengte5.00 m.
  Breedte4.00 m.
  Hoogte4.00 m.
  Geschikt voor10 personen
  Vermogen1100 W.
  Blowers1 ×
  Assistentie2 personen
  Opbouwtijd20 min.
 • Wij bezorgen in Swalmen, Beesel, Reuver en Roermond de SPRINGKUSSENS gratis.

  De opbouwkosten voor de spelkussens bedragen € 40,-. Daarnaast berekenen wij € 0,60 per gereden km.

  De bezorgkosten voor de overige producten berekenen we een starttarief met daarnaast € 0,60 per gereden km. (Informeer naar de verschillende starttarieven.)

  Voor het bezorgen van meerdere producten wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.

 • Na ontvangst van een getekende huurovereenkomst en na de betaling van € 50,00 borg ontvangt u van ons per e-mail een digitale factuur. Het factuurbedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement op onze rekening te staan, of u betaald contant bij levering.

 • De video voor dit product is nog niet gemaakt. We hopen deze op korte termijn te kunnen toevoegen.