De Buikschuifbaan

De Buikschuifbaan

Onze prijs: € 100.00

Maak je borst maar nat voor dit razendsnelle waterplezier!

Kort maar krachtig

Naast onze Buikschuifbaan XXL van maar liefst 23 meter (vraag naar de mogelijkheden) hebben we ook nog zijn kleine broertje, deze buikschuifbaan is 15 meter lang. Door deze lengte zorgt hij ervoor dat je echt topsnelheden kunt bereiken en jezelf kunt onderscheiden op de baan. Ook zorgt deze buikschuifbaan voor een snelle doorloop op je feest of evenement. Ben jij de snelste en kroon jij jezelf tot buikschuifkampioen?

Special effects

Onze buikschuifbaan is goed nat te sproeien met water. Dan kun je al een flinke schuif maken! Wanneer je voor de echte hoge snelheden wil gaan, smeer dan jezelf of de baan in met wat afwasmiddel: hoge snelheden verzekerd!

Veiligheid

Natuurlijk wordt er door Springze Springkussen Verhuur ook goed aan de veiligheid gedacht. Onze buikschuifbaan wordt opgeblazen en de druk van het luchtkussen wordt steeds op peil gehouden. De hoge wanden zorgen ervoor dat je niet zomaar van het kussen afglijdt. Door het bad aan het einde van het kussen, gevult met water, is een zachte landing gegarandeerd! Bij Springze Springkussen Verhuur heeft u alle mogelijkheden en nog meer wateratracties binnen handbereik voor een geslaagd feestje!

Toevoegen Favoriet
 • Goed om te weten!
 • Bezorging
 • Betaling
 • Video
 • Lengte15.00 m.
  Breedte2.00 m.
  Hoogte1.50 m.
  Geschikt voor1 persoon
  Vermogen1100 W.
  Blowers1 ×
  Assistentie1 persoon
  Opbouwtijd15 min.
 • De kosten voor het bezorgen van SPRINGKUSSENS, SPELLEN en OPBLAASFIGUREN en overige producten zijn als volgt:

  Plaats Kosten
  Swalmen € 15,00
  Reuver € 20,00
  Beesel € 20,00
  Roermond € 20,00
  Herten € 25,00
  Overige plaatsen € 15,00 + € 0,60 per gereden KM

   

  De bezorgkosten en ondersteuning voor het opbouwen van de SPELKUSSENS bedragen € 40,-. Daarnaast berekenen wij € 0,60 per gereden km.

  Voor het bezorgen van meerdere producten wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.

  Voor het bezorgen en opbouwen van TENTEN en PODIUM zijn de kosten op aanvraag.

   

 • Na ontvangst van een getekende huurovereenkomst en na de betaling van € 50,00 borg ontvangt u van ons per e-mail een digitale factuur voor de betaling van de totale huursom. Omdat de borg terugbetaald wordt, wanneer alles na onze tevredenheid retour is, zal over de borg geen factuur worden verzonden. Het factuurbedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement op onze rekening te staan, of u betaald contant bij levering.

  HELAAS IS PINNEN OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK !!!!

 • De video voor dit product is nog niet gemaakt. We hopen deze op korte termijn te kunnen toevoegen.