De Buikschuifbaan

De Buikschuifbaan

Onze prijs: € 100.00

Maak je borst maar nat voor dit razendsnelle waterplezier!

Kort maar krachtig

Naast onze Buikschuifbaan XXL van maar liefst 23 meter (vraag naar de mogelijkheden) hebben we ook nog zijn kleine broertje, deze buikschuifbaan is 15 meter lang. Door deze lengte zorgt hij ervoor dat je echt topsnelheden kunt bereiken en jezelf kunt onderscheiden op de baan. Ook zorgt deze buikschuifbaan voor een snelle doorloop op je feest of evenement. Ben jij de snelste en kroon jij jezelf tot buikschuifkampioen?

Special effects

Onze buikschuifbaan is goed nat te sproeien met water. Dan kun je al een flinke schuif maken! Wanneer je voor de echte hoge snelheden wil gaan, smeer dan jezelf of de baan in met wat afwasmiddel: hoge snelheden verzekerd!

Veiligheid

Natuurlijk wordt er door Springze Springkussen Verhuur ook goed aan de veiligheid gedacht. Onze buikschuifbaan wordt opgeblazen en de druk van het luchtkussen wordt steeds op peil gehouden. De hoge wanden zorgen ervoor dat je niet zomaar van het kussen afglijdt. Door het bad aan het einde van het kussen, gevult met water, is een zachte landing gegarandeerd! Bij Springze Springkussen Verhuur heeft u alle mogelijkheden en nog meer wateratracties binnen handbereik voor een geslaagd feestje!

Toevoegen Favoriet
 • Goed om te weten!
 • Bezorging
 • Betaling
 • Video
 • Lengte14.00 m.
  Breedte4.00 m.
  Hoogte1.50 m.
  Geschikt voor1 persoon
  Vermogen1100 W.
  Blowers1 ×
  Assistentie1 persoon
  Opbouwtijd15 min.
 • Wij bezorgen in Swalmen, Beesel, Reuver en Roermond de SPRINGKUSSENS gratis.

  De opbouwkosten voor de spelkussens bedragen € 40,-. Daarnaast berekenen wij € 0,60 per gereden km.

  De bezorgkosten voor de overige producten berekenen we een starttarief met daarnaast € 0,60 per gereden km. (Informeer naar de verschillende starttarieven.)

  Voor het bezorgen van meerdere producten wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.

 • Na ontvangst van een getekende huurovereenkomst en na de betaling van € 50,00 borg ontvangt u van ons per e-mail een digitale factuur. Het factuurbedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het evenement op onze rekening te staan, of u betaald contant bij levering.

 • De video voor dit product is nog niet gemaakt. We hopen deze op korte termijn te kunnen toevoegen.