Springze Springparadijs

Previous


Springze SpringParadijs Het Indoor Spring plezier!!!

poster dec. 2017
Trek de schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Springze SpringParadijs is hét spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Het evenement van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor kinderen van de basisschool opent haar deuren. De kinderen en hun ouders, opa en oma, oom, tante, buurman of buurvrouw of andere begeleiders zijn van harte welkom.
Springze Springparadijs bouwt de Optisport sporthal de Schans te Reuver, om tot een speeltuin van formaat met de leukste springkussens van dit moment. Diverse grote opblaasbare spelkussen staan garant voor veel spring-, klauter- en glijplezier. Diverse springkussen en avontuurlijke stormbaan / hindernisbanen van de nodige meters staan tot jullie beschikking. Naast deze kolossen staan er diverse andere luchtkussens en –attracties opgesteld. Kortom: Springze SpringParadijs biedt een veelzijdige mix van vermaak met uiteenlopende thema’s.


Luchtkussens en nog veel meer!


De vele springkussens zetten de toon tijdens het Springze SpringParadijs, maar er is ook volop ruimte voor andere activiteiten. Zo is er een kleur/tekenhoek ingericht. Er is eveneens mega 4-op-een-rij aanwezig en is er een peuterhoek voor de allerkleinste met een eigen springkussen. Tevens kan er naar hartenlust gebouwd worden met meer dan 200 jumbo legoblokken.


Wat kost Springze SpringParadijs?


De entree van Springze SpringParadijs bedraagt € 5,- per kind en ouders GRATIS. Na betaling hiervan mag er gratis gebruik worden gemaakt van alle attracties. Voor eten en drinken kunt u terecht bij de aanwezige HORECA. Kinderen bij wie de energie even op is, kunnen aanschuiven bij de kinderbar. Hier vinden ze een speciaal samengestelde bluskaart voor ranja, snoep en ijs. Mocht u langer willen blijven, of viert u bij ons uw kinderfeest, dan kunt u ook een uitpuf kaart kopen. Hiermee krijgen uw kinderen naast ranja, snoep en ijs ook frietjes en een snack geserveerd.


Weer of geen weer: u bent van harte welkom!


Omdat het Nederlandse weer is zo onvoorspelbaar is als een stormbaan wordt het evenement georganiseerd in een sporthal.
Springze SpringParadijs heet u op 27 december en 28 december van 10.00 uur tot 17.00 uur welkom in sporthal De Schans, Bosdaellaan 1, Reuver.


Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe locaties actuele openingstijden en leuke foto's? klik dan op de onderstaande Facebook link.

www.facebook.com/SpringzeSpringParadijs


© CSWebdesign 2015