Soccer Boarding

Soccer Boarding

De Soccer Boarding 

Ben je sportief of heb je sportieve kinderen? Dan is de Soccer Boarding iets voor jullie! Dit te huren voetbalspel van Crazy Air biedt de mogelijkheid om vrijuit te kunnen voetballen! Durf jij deze sportieve uitdaging aan te gaan?

Dit voetbalspel is een opblaasbaar voetbalveld van maar liefst 20 meter lang en 10 meter breed. Door de hoge opstaande rand is het buiten het speelveld raken van de bal een stuk moeilijker geworden en zijn grensrechters overbodig. Je speelt wel een uitdagend spelletje want de goal is twee meter hoog!

Teams

Het speelveld biedt voldoende speelruimte voor twee teams van maximaal ieder zes personen. Zo heeft iedereen nog ruim voldoende bewegingsvrijheid en pass je niet direct tegen een andere speler aan!
Kleinere spelers kunnen natuurlijk in grotere teams spelen!

Van voet naar hand

Vanwege het formaat van de goals is er ook handbal te spelen op dit grote speelveld! Dus kies eens een andere sportieve uitdaging en zorg dat jij de topscoorder wordt van je team!

Een té gekke topattractie te huren bij Springze Springkussen Verhuur!


Bij het opzetten en afbreken van deze attractie dienen ten minste 2 personen mee te helpen. 
De plaats waar het gehuurde moet komen staan, moet indien mogelijk geheel vrij en ontruimd zijn.

Afmetingen: L 20,0 x B 10,0 x H 2,0 m


Huurprijs op basis van afhaal € 160,00.

Huurprijs inclusief bezorgen en ondersteuning bij het opbouwen / afbreken van de attractie: € 200,- exclusief kilometervergoeding.

Wilt u deze attractie voor meerdere dagen huren, dan is de prijs op aanvraag.

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.


Reserveren via het Reserveringsformulier

© CSWebdesign 2015