Krattenstapelen

Krattenstapelen

Krattenstapelen

Heb jij stalen zenuwen en geen last van hoogtevrees? Trek dan je stoute (klim)schoenen aan en probeer zoveel mogelijk kratten te stapelen.

Uitdagend

De kratstapeltoren heeft een uitdagende hoogte van maar liefst 10 meter. Daarom is deze attractie geschikt vanaf ongeveer 7 jaar. Bedenk daarbij dat dit te huren is op locatie dus zelfs in de achtertuin! Neem het op tegen je vrienden en maak een klassement: wie zet de snelste tijd neer naar de top?

Veiligheid

Deze duizelingwekkende klimtoren is los te huur vanaf € 225,-: maar ook met een stuk veiligheid. Springze Springkussen verhuurt deze attractie namelijk ook met een professionele instructeur die ervoor zorgt dat iedereen goed gezekerd de top kan bereiken en weer afdaalt naar beneden.

Tijdsduur

Onze vermelde prijzen zijn gebaseerd op basis van drie draaiuren (inclusief leveren, op- en afbouw en de instructeur). Natuurlijk zijn er extra uren tegen een gereduceerd tarief bij te boeken. Neem hiervoor vrijblijvend met ons contact op! 


Bij het opzetten en afbreken van deze attractie dienen ten minste 5 personen mee te helpen. De plaats waar het gehuurde moet komen staan, moet indien mogelijk geheel vrij en ontruimd zijn.

Afmetingen: L 7,0 x B 7,0 x H 10,0 m

Huurprijs op basis van afhaal € 235,00. 

Prijs incl. opbouwen / afbreken en 1 instructeur voor 3 uur op aanvraag.Deze prijzen worden gebaseerd op basis van 3 draaiuren, mocht u de attractie langer willen gebruiken neem dan gerust contact met ons op.

Huurprijs inclusief bezorgen en ondersteuning bij het opbouwen / afbreken van de attractie: € 275,- exclusief kilometervergoeding.

Wilt u deze attractie voor meerdere dagen huren, dan is de prijs op aanvraag.

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.


Reserveren via het Reserveringsformulier

© CSWebdesign 2015