Klauterberg

Zeephelling(3)

Klauterberg

De K2, Mount Everest en Vaalserberg zijn verleden tijd. Iedereen wil namelijk graag onze klauterberg beklimmen!

Spierkracht

Een beetje spierkracht misstaat niet bij deze helling. Je klimt eerst met een touw naar boven. Dan merk je dat je je arm- en beenspieren zeker nodig hebt! Wanneer je boven bent is het natuurlijk de bedoeling om zo snel mogelijk weer naar beneden te komen en glijdend gaat dat natuurlijk het snelste!

Extra uitdaging

Nu is dat natuurlijk allemaal mooi en aardig maar de ervaren zeskampspeler is natuurlijk op zoek naar meer uitdaging. Die kan ook gegeven worden met de klauterberg! Wrijf het glijgedeelte in met groene zeep/afwasmiddel en spuit hem een beetje nat. Natuurlijk kan dit ook bij het klautergedeelte! Extra uitdaging gegarandeerd.

Samen sterker

De klauterberg alleen is al een uitdaging maar je kunt je dag nog completer maken door hem te combineren met andere spelkussens. Zo zorgt onze hindernisbaan voor nog meer snelheid en lengte aan je race. Stel zo zelf je geweldigste dag op maat samen!


Bij het opzetten en afbreken van deze attractie dienen ten minste 2 personen mee te helpen. 
De plaats waar het gehuurde moet komen staan, moet indien mogelijk geheel vrij en ontruimd zijn.

Afmetingen: L 13,0 x B 4,0 x H 6 m


Huurprijs op basis van afhaal € 170,00.

Huurprijs inclusief bezorgen en ondersteuning bij het opbouwen / afbreken van de attractie: € 210,- exclusief kilometervergoeding.

Wilt u deze attractie voor meerdere dagen huren, dan is de prijs op aanvraag. 

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.


Reserveren via het Reserveringsformulier

© CSWebdesign 2015