Bootcamprun

bootcamprun

De bootcamp run

De Bootcamp run van Springze Springkussen Verhuur is een stormbaan van formaat. Deze knaller geeft uitdaging en speelplezier voor jong en oud. Spelen of sporten: het kan allemaal!

Bootcampen is sporten in de open lucht met materialen die daar voor handen zijn. Springze Springkussen Verhuur maakt het nog uitdagender door er een complete luchtattractie van te maken. Op dit luchtkussen is de mogelijkheid om te slingeren aan de touwen, klimmen over obstakels, kruipen door nauwe doorgangen en nog veel meer hindernissen. Een compleet luchtkussen!

Spelen of sporten

De Bootcamp van Springze Springkussen Verhuur is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan met voldoende wilskracht over de baan heen komen.
Zo is de bootcamp erg goed in te zetten in een zeskamp. Om beurten de hindernissenbaan over om de snelste tijd neer te zetten.
Maar jonge(re) kinderen kunnen zich ook uren vermaken door enkel te spelen op het kussen.

Bij het opzetten en afbreken van deze 370 KG wegende attractie dienen ten minste 4 vitale personen mee te helpen. 
De plaats waar het gehuurde moet komen staan, moet indien mogelijk geheel vrij en ontruimd zijn en per auto bereikbaar zijn.Het op en afbouwen duurt ongeveer 30 minuten.

Afmetingen: L: 20,0 x B: 4,00 x H: 5,0 m

Huurprijs op basis van afhaal € 310,00.

Huurprijs inclusief bezorgen en ondersteuning bij het opbouwen / afbreken van de attractie: € 350,- exclusief kilometervergoeding.

Wilt u deze attractie voor meerdere dagen huren, dan is de prijs op aanvraag.

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.


Reserveren via het Reserveringsformulier

© CSWebdesign 2015