shooting-combo

shooting-combo

Shooting Combo

Waan je op stormachtige zee waar piraten met elkaar strijden om het grootste schip. Deze attractie trekt alle aandacht naar zich toe! Door het ruim van het schip, onder de brutale piraat door, hobbel je het schip binnen. Binnenin het schip bevindt zich een waar springparadijs. Allereerst een grote ruimte om naar hartenlust te kunnen springen. Achteraan in het ruim staat een grote klimwand waar kinderen aan twee kanten omhoog kunnen klauteren. Ben je eenmaal boven dan wordt de keuze moeilijk: schiet ik met het kanon of glijd ik over de glijbaan weer naar beneden? Het kanon werkt namelijk echt! Door gebruik te maken van luchtdruk van het kussen zelf kunnen er met de kanonnen ballen afgeschoten worden. In het schip hangen diverse doelen met gaten waar de ballen doorheen geschoten kunnen worden. Het kussen zit erg solide in elkaar en door middel van het dak bovenop is het voor meerdere weertypes te gebruiken.

Kinderen raken er niet op uitgespeeld dus u zal zeker niet het schip in gaan! Bezorg ze een onvergetelijke dag en huur dit Shooting Combo springkussen!

Prijzen Shooting Combo

Huur prijs op basis van afhaal: € 200,-
Huur prijs inclusief bezorgen (excl. km-vergoeding) en ondersteuning bij het opbouwen / afbreken van de attractie: € 250,-


Wilt u deze attractie voor meerdere dagen huren, dan is de prijs op aanvraag.
Binnen een straal van 10 KM rondom ons bedrijf betaalt u geen kilometervergoeding.
Buiten deze straal berekenen wij €0,60 per gereden kilometer.
Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Afmetingen Shooting Combo

Lengte: 8,5 meter
Breedte: 4,2 meter
Hoogte: 5,0 meter

Voorwaarden Shooting Combo

Bij het opzetten en afbreken van deze attractie vragen wij u ten minste 2 personen om mee te helpen.
De plaats waar het gehuurde moet komen staan moet, indien mogelijk, geheel vrij en ontruimd zijn.

Reserveren via het Reserveringsformulier

© CSWebdesign 2015