Ober race

IMG_0485

Oberrace

Het spel wordt met 1 speler per team, beurtelings gespeeld.

Zet een parcours uit. Aan de start zet je de kuip met water met daarin 4 plastic bekertjes, aan het einde lege emmers om water te meten.

De eerste persoon van de groep pakt de oberhouder. Op het startsein pak je de 4 bekertjes met daarin water uit de kuip. De gevulde bekertjes zet je op de oberhouder. Je houdt de oberhouder met 2 handen vast onder de aangegeven streep. Nu loop je zo snel mogelijk het parcours, valt er een bekertje dan loop je gewoon door. Aan het einde aangekomen leeg je de bekertjes in de lege emmer (niet het water van het dienblad). Je pakt dan vlug de lege bekertjes en rent dan met de oberhouder en de 4 bekertjes vlug terug naar de start. Daar aangekomen doe je de bekertjes in de kuip met water en geef je de oberhouder aan het volgende persoon van de groep. Deze doet nu precies het zelfde. 

1 set oberrace bestaat voor 2 teams uit:

* 2 emmers om water te meten

* 2 kuipen voor water

* 8 bekertjes

* 2 oberhouders

* 2 helmen


De huurprijs bedraagt € 10,00 per spel op basis van afhaal in Swalmen. Het is ook mogelijk om het spel te huren voor 1 team. De huurprijs bedraagt dan € 5,00.

Wilt u de spellen voor meerdere dagen huren, dan is de prijs op aanvraag.


Bezorgkosten: 

Huurprijs + € 10,00 daarnaast berekenen wij een kilometervergoeding van € 0,60 per gereden kilometer. Voor het bezorgen van meerdere spellen wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.

Al onze prijzen zijn incl. 21% BTW


Markeerhoedjes voor parcoursaanduiding:  10 stuks € 1,-

Megafoon nodig? klik hier

Om te reserveren vult u het reserveringsformulier in!
© CSWebdesign 2015