Ei doorgeef race

IMG_0669.jpg

Ei doorgeef race.

Wie legt het snelst een parcours af met de eieren doorgeef stokken? Er moeten een aantal eieren (ballen) naar de eindstreep gebracht worden. Doormiddel van de ei-doorgeef-stokken tegen elkaar te houden, kun je de „ eieren" overgeven aan je teamgenoot. Als je dit gedaan hebt, ren je snel naar voren en houdt de ei-doorgeef-stok weer tegen de ei-doorgeef-stok van je teamgenoot. Het „ ei”  mag alleen bij de start met de handen worden aangeraakt. Er mag niet met de „eieren" in de ei-doorgeef-stokken worden gelopen. Het spel wordt gespeeld door 3 personen per team.

Wie het snelst een parcours aflegt zonder de bal te laten vallen, is de winnaar. Of zijn alle 20 eieren binnen de tijd overgebracht naar de overkant, dan dient het parcours weer in tegengestelde richting te worden afgelegd. 

1 set eieren doorgeef stokken bestaat voor 2 teams uit:

2 x 3 eieren doorgeef stokken 

2 x 20 ballen

2 x 2 emmers


De huurprijs bedraagt € 10,00 per spel op basis van afhaal in Swalmen. Het is ook mogelijk om het spel te huren voor 1 team. De huurprijs bedraagt dan € 5,00.

Wilt u de spellen voor meerdere dagen huren, dan is de prijs op aanvraag.


Bezorgkosten: 

Huurprijs + € 10,00 daarnaast berekenen wij een kilometervergoeding van € 0,60 per gereden kilometer. Voor het bezorgen van meerdere spellen wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.


Markeerhoedjes voor parcoursaanduiding:  10 stuks € 1,-

Megafoon nodig? klik hier


Al onze prijzen zijn incl. 21% BTW

Om te reserveren vult u het reserveringsformulier in!


© CSWebdesign 2015