Doorgeef bal

Door geef bal

Doorgeef bal

Wie legt het snelst een parcours af met de balgoten? Er moeten een aantal ballen naar de eindstreep gebracht worden. Doormiddel van de balgoten tegen elkaar te houden, kun je de bal over laten rollen van de ene balgoot in de andere balgoot. Als je dit gedaan hebt, ren je snel naar voren en houdt de balgoot weer tegen de balgoot van je teamgenoot. De bal mag alleen bij de start met de handen worden aangeraakt. Er mag niet met de bal in de goot worden gelopen. Het spel wordt gespeeld door 4 of 5 personen per team.

Wie het snelst een parcours aflegt zonder de bal te laten vallen, is de winnaar. Of zijn alle 20 ballen binnen de tijd overgebracht naar de overkant, dan dient het parcours weer in tegengestelde richting te worden afgelegd. 

1 set balgoten bestaat voor 2 teams uit:

2 x 4 goten 

2 x 20 ballen

2 x 2 emmers


De huurprijs bedraagt € 10,00 per spel op basis van afhaal in Swalmen. Het is ook mogelijk om het spel te huren voor 1 team. De huurprijs bedraagt dan € 5,00.

Wilt u de spellen voor meerdere dagen huren, dan is de prijs op aanvraag.


Bezorgkosten: 

Huurprijs + € 10,00 daarnaast berekenen wij een kilometervergoeding van € 0,60 per gereden kilometer. Voor het bezorgen van meerdere spellen wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.


Markeerhoedjes voor parcoursaanduiding:  10 stuks € 1,-

Megafoon nodig? klik hier


Al onze prijzen zijn incl. 21% BTW

Om te reserveren vult u het reserveringsformulier in!© CSWebdesign 2015