Boomstamwerpen

Versie 2

Boomstamwerpen

Het spel boomstam werpen is voor de echte krachtpatsers! Gooit u de boomstam het verst van iedereen? Gefeliciteerd! U bent de krachtpatser van de groep!

Er ligt een boomstam met een lengte van ca. 1 m en een diameter van ca. 15 cm. Het is de bedoeling om de boomstam vanachter de werplijn in een bepaald vak te werpen. Elk vak heeft een aantal punten. Hoe verder het vak van de werplijn verwijderd is, hoe meer punten eraan vasthangen. 

De speler/werper mag de stoot/startlijn niet overschrijden, ook niet na de worp! De boomstam moet onderhands en gelijktijdig met beide handen worden geworpen (opstoten). Daar waar de boomstam de eerste maal de rond raakt in een vak, wordt geteld (gerekend vanaf de werplijn).

Het spel is ook te spelen met jogne spelers. zij kunne de boomstm per 2-tal werpen  

1 set Boomstamwerpstammenl bestaat voor 2 teams uit:

2 boomstammen 


De huurprijs bedraagt € 10,00 per spel op basis van afhaal in Swalmen. Het is ook mogelijk om het spel te huren voor 1 team. De huurprijs bedraagt dan € 5,00.

Wilt u de spellen voor meerdere dagen huren, dan is de prijs op aanvraag.


Bezorgkosten: 

Huurprijs + € 10,00 daarnaast berekenen wij een kilometervergoeding van € 0,60 per gereden kilometer. Voor het bezorgen van meerdere spellen wordt maar 1 keer bezorgkosten berekend.


Markeerhoedjes voor parcoursaanduiding:  10 stuks € 1,-

Megafoon nodig? klik hier


Al onze prijzen zijn incl. 21% BTW

Om te reserveren vult u het reserveringsformulier in!

© CSWebdesign 2015